comas-pont arquitectes

 

Nota legal

Dades de l'empresa:  
Comas-Pont Arquitectes slp NIF: ES-B-63.461.503

Pge Can Mastrot, 1 ent, dptx 7 08500 Vic (Osona) Telf/fax:938890467

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al volum 36436, foli 0010, full 289123

Drets reservats:  
Copyright © Comas-Pont Arquitectes slp 2010

Queden reservats tots els drets de la documentació continguda en aquesta web, sempre que no es citi la font d'on s'ha extret.
Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió, total o parcial, de la informació continguda en aquestes pàgines, per qualsevol finalitat, i per qualsevol mitjà.

Privacitat i protecció de dades personals

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), s'informa als usuaris que, la cessió de les seves dades a aquesta pàgina Web, suposa el consentiment per la seva part perquè Comas-Pont arquitectes slp, tracti de forma automatitzada les seves dades personals, i les incorpori al fitxer de dades personals amb la finalitat de complir amb l'objecte social de l'empresa.
Així mateix, s'informa de la possibilitat que Vostè exerceixi, segons estableix la LOPD, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint-se a Comas-Pont arquitectes sl, ja sigui enviant un missatge a oficina@comas-pont.com, o per carta certificada, on consti com a referència DADES PERSONALS i el dret que Vostè vol exercitar.